DEMANDAS DE TRABAJO

El Il·ltre Colegio Oficial de Graduados Sociales de Tarragona gestiona una BOLSA DE TRABAJO, a través de la cual los Graduados Sociales Colegiados pueden encontrar un puesto de trabajo, dentro de su propia especialidad, como trabajadores por cuenta ajena.

Los Graduados Sociales Colegiados, así como también las empresas que necesiten hacer uso de nuestra Bolsa de Trabajo, pueden dirigirse a la Secretaría del Colegio:

C/ Estanislau Figueres, 17 - 43002 Tarragona
Teléfono 977 22 45 13 - Fax 977 22 95 25

o bien enviar su demanda u oferta a través del e-mail:
silvia@graduados-sociales-tarragona.com

Las demandas y las ofertas de trabajo publicadas en esta web, podrán permanecer hasta un período máximo de seis meses, si es que desde la fecha de su publicación, no se han cubierto. A partir de los seis meses, serán retiradas, estén cubiertas o no.

Los Graduados Sociales Colegiados pueden consultar las ofertas de trabajo en la parte restringida de Colegiados.

DEMANDAS

Ref. 105 Fecha publicación: 15/01/2019
Datos personales DANIEL TIRADO PEÑA

Tel. 657 859 680

E-mail: danieltirado1@outlook.com

Data de naixement: 01/08/1984

Població: Mont-Roig Badia

Altres dades:


Vehicle propi
Incorporació immediata

Formación Graduat Social Col.legiat No Exercent núm. 1008 Col.legi Graduats Socials Tarragona.

Títol de cicle de grau mitjà d'FP d'activitas físiques esportives IES Joan Oró

Accés a la universitat per a majors de 25 anys 


Graduat universitari en Relacions Laborals i Ocupació (2016)

Curs A3nom: confecció de nòmines i seguretat social  

Master gestió administrativa (UDL)   


Coneixements:

Domini de l'aplicació A3NOM
Domini del programa de nòmines Grupo Castilla (Epsilon)
Legislació laboral.
Sistema RED
SILTRA
CONTA
DELTA 
 

Idiomes:


Títol B1 d'anglès expedit per la Cambridge (PET).


Coneixements informàtics:

Microsoft Office amb un nivel d'usuari avançat.
Utilització de programa de nòmines: A3NOM.
Altres aplicacions: Winsuite 32, sistema red, Sepe, etc.
Sistema telemàtic antic Cret@ i ara Sistema Liquidació Directa (SILTRA) 
Observaciones S'ofereix per treballar en despatx profesional, assessoria, empresa.

Objectius:  

Obtenir un lloc en l'empresa on poder demostrar les meves capacitats professionals en una bona empresa, nodrir-me de nous conceptes empresarials i professionals, adquirir una feina amb un contacte estable.


Experiència Laboral:

- 02-09-2012 a 31-12-2012: Pràctiques curriculars del Grau universitari de R.R.H.H. a la gestoría EADE (Lleida) consultors com auxiliar administratiu. Realitzant les següents funcions: Elaboració de contractes, altes i baixes de la seguretat social, comunicacions dels contractes, assegurances socials (tc1, tc2).


- 02-09-2013 a 30-04-2016: Auxiliar administratiu a l'empresa Recanvis Segre (Lleida). Realitzant les següents funcions: Elaboració de contractes, altes i baixes de la seguretat social, comunicacions dels contractes, assegurances socials (tc1, tc2). Gestió dels processos d'IT. Càlcul i tancament mensual de nòmines.  
  
- 01-07-2016 - 31-12-2016: Tècnic Laboral a l'Assessoria Comfisla (Lleida). Realitzant les següents funcions: gestió laboral i actualització expedients personals, altes i baixes Seguretat Social, incidències, càlcul i tancament mensual nòmines, contractes laborals, tramitació partes accident Mútua col.laboradora, Confecció de documents de liquidacions definitives (RLC/RNT).

- 07-02-2017 a 31-12-2018: Tècnic laboral a COELL (Lleida). Encarregat de gestionar i confeccionar tots els documents necessaris per a regularitzar la situació laboral tant de la nostra empresa com la dels nostres clients com són: les altes, les baixes, les nòmines, liquidacions, els contractes i modificacions d'aquestos, a més la comunicació dels mencionats contractes amb el portal (Contrat@). Presentació de les assegurances socials a la seguretat social. Confecció del CRA: Gestió de partes de IT (Sistema Red i Conta), models de l'IRPF, certificats empresa, de paternitat i maternitat, a més del control d'absentisme i els epis necessaris per a diferents col.lectius com el de la construcció. Utilitzant el programa de nòmines A3 nom. 
  
- 30-04-2018 a 12-06-2018: Tècnic laboral a Assist Economistes i Advocats, SLP (Lleida). Responsable del departament laboral. Assessorament i gestió de tràmits laborals tant a empreses del règim general com autònom i agrari. Altes, baixes, modificacions contractuals. Càlcul i tancament mensual de nòmines. Liquidacions per acomiadaments. Anotacions de les jornades reals dels treballadors agraris. Càlcul de les prestacions per jubilació. Gestió dels partes de IT. Comunicació dels accidents de treball pel Conta o Delta. Confecció i resolució de les discrepàncies del Siltra. Certificats de maternitat, paternitat i d'empresa. Utilitzant el programa A3 nom.
  
- 25-09-2018 a 31-12-2018: Tècnic laboral a l'Assessoria Martinez. Coordinar les nòmines i les liquidacions dels nostres clients. Confecció dels partes d'IT i d'AT. Confecció dels models 111 tant a nivell mensual com trimestral. Aplicació dels diferents convenis tant a nivell autonòmic com a nivell estatal. Altes i baixes de diferents règim com: General, el d'autònoms, de la llar. SEFH. Elaboració de Contractes. CRA.        


Interessats, sol.licitar CV detallat.

   

 

<< Volver

ACCESO COLEGIADOS
Identificador
Contraseña
Ventanilla Única
Información sobre trámites
ENTIDADES COLABORADORAS
Entidades Colaboradoras
ESTUDIANTES RRLL URV
BUSCADOR

Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra política de cookies aquí.

Aceptar